Yoga-julekalenderen 2019

Gi deg selv en daglig pustepause fra førjulstidens stress og jag. Med yoga-julekalenderen finner du ro, stillhet, ettertanke og glede i hverdagen – alle de tradisjonelle juleverdiene, som lett drukner i plikter og mas. 

Yoga-julekalenderen er til deg som ønsker å skape en velfortjent pause og nyte at julefreden senker seg. Du får gode øvelser og redskaper til å skape et bevisst nærvær i en travel julemåned.

Hver dag fra 1.-24.12 2019 mottar du en mail fra meg med dagens «kalendergave». Det kan være en video av en kort, rolig og enkel yogasekvens (yin + restorative), en vegetarisk vinteroppskrift, en video med guidet meditasjon, guidet selvmassasje eller guidet pusteøvelse (pranayama), eller også en oppskrift på litt sunnere juleknask.

Julegave i julekalenderen

Blant de første 100 som melder seg på, trekkes 1 julegave-mottager som får en deilig olje i lekker roll-on glassflaske, med vinterens eteriske oljer, til egenmassasje. Oljeflasken har en verdi på kr 140,-.  Julegaven trekkes første uken i desember og mottakeren kontaktes via mail.

Dette får du:

  • 6 yinyogasekvenser på rundt 10 minutter
  • 5 oppskrifter på gode juleretter og snacks
  • 5 guidede meditasjoner på 5-10 minutter
  • 3 guidede egenmassasjer
  • 3 ulike pranayama pusteøvelser
  • 2 restorative yogasekvenser på rundt 10 minutter
  • Mulighet til å vinne vinterolje verdi kr 140,-

Altså: 24 kjærkomne avbrekk i en travel førjulstid – din egen julegave til deg selv!

Yoga-julekalenderen er laget spesielt til deg av meg, Gunn Helene Arsky. Jeg er yinyoga- og restorative lærer, ernæringsfysiolog og forfatter. Yoga-julekalenderen er et resultat av at jeg selv har det best når det er ro og fred i førjulstiden, denne mørkeste tiden av året. Og de små pustepausene jeg tilbyr deg, skaper lys og varme, ro og glede i vintermørket.

Meld deg på i dag! Velkommen skal du være.

PS: Du trenger ikke kunne noe om yoga, meditasjon, pust eller annet for å nyte godt av denne unike julekalenderen. Alt forklares godt!

Og om du var med i fjor – årets kalender er helt ny 🙂