Workshoper & retreater

Under ser du datoer og tider for workshoper og retreater arrangert av Gunn Helene fremover. Klikk på linkene for å se full beskrivelse og påmelding.

Chakrayoga 18. august i Fredrikstad

Chakraene er subtile energisentre som ligger langs den sentrale kanalen i kroppen. Målet for workshopen er å gi deg en grunnleggende forståelse av hvordan vi kan bruke yoga til å balansere og åpne våre chakraer.  LES MER HER – OG MELD DEG PÅ!

Yoga for fordøyelsen 22. september i Fredrikstad

For deg som vil bruke yoga for å bedre fordøyelsen, men også for deg som er nysgjerrig på sammenhengen mellom yogaen vi praktiserer på matten, og vårt forhold til maten vi spiser. LES MER HER – OG MELD DEG PÅ!

Yoga og ayurveda 6. oktober i Fredrikstad

Ayurveda er et helhetlig, indisk helsesystem bestående av kosthold, yoga, massasje og andre livsstilsrutiner. Finn din dosha og din personlige yogastil! LES MER HER – OG MELD DEG PÅ!

Yoga for fordøyelsen 10. oktober i Halden

Vi bruker hatha- og yinyoga for å bedre fordøyelsen. Bli kjent med egenmassasje og akupressur som lindrer og hjelper. LES MER HER – OG MELD DEG PÅ!

Yoga for rygg, skuldre og nakke 7. november i Halden

Vi bruker hatha- og yinyoga for å øke bevegeligheten og redusere smerte. Bli kjent med egenmassasje og akupressur som lindrer og hjelper. LES MER HER – OG MELD DEG PÅ!