Privat yoga

Unn deg selv privat yogaundervisning: 90 minutter med mykhet, ro, stillhet og avslapping. Jeg tilpasser et yinyogaprogram til din kropp – akkurat slik den er, akkurat nå.

Du får mye “hands on” justeringer, massasje og trykk på akupressurpunkter som nettopp din kropp trenger. Du kommer hit på Ganesha Yogastudio i Haslundsveien 10, Halden. Det går også an at jeg kommer til deg, eller at vi gjør det hele online. Ta kontakt på sms til 93217413, så avtaler vi nærmere!

Priser:

  • 1350,- for en enkelt gang (i denne klassen kan det være inntil 4 deltakere, deretter +300,- per ekstra deltaker til maks 8 stk totalt)
  • 6250,- for 5 gangers klippekort (tilsvarer 1250,- per gang, gjelder 1 person)
  • 11 500,- for 10 gangers klippekort (du sparer altså 2000,- ved å kjøpe 10 klasser på en gang! Gjelder for 1 person)
  • Din tilpassede video-yogasekvens: Jeg utvikler en yogaklasse på 30 minutter. Vi bruker 60 minutter sammen for at du skal lære sekvensen. Online eller hos meg i Halden. Du får så en link til klassen som du kan se på PC/mobil/nettbrett så mye du vil. Pris kr 1950,-
  • Din tilpassede pdf-yogasekvens: Jeg utvikler en yogaklasse på 30 minutter. Vi bruker 60 minutter sammen for at du skal lære sekvensen. Online eller hos meg i Halden. Du får så en pdf av sekvensen på mail, så du kan praktisere hjemme så mye du vil. Pris kr 1850,-

Regelmessig praksis med spesielt fokus på dine behov gjør garantert underverker i en stiv og øm kropp. Og du, dette er en super gave til noen du er glad i også!