Klasser

Finn klassen som passer for deg! På Ganesha Yogastudio tilbyr vi dropin og kurs, workshops og privat yoga for deg som vil dykke dypere. Her er en kort beskrivelse av de ulike klassene. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe!

God morgen yinyoga 90 minutter

En klasse som passer for alle nivåer. Vi følger årstidene og bruker musikk og eteriske oljer som passer årstiden. Fordi det er morgen, starter vi ekstra rolig og bygger så opp til en god start på dagen. Dropin kr 200,- per gang, vipps eller kontant. Kurs: 12.8-16.9 kr 1100,- for 6 ganger.

Yinyoga dropin 90 minutter

En klasse som passer for alle nivåer. Vi følger årstidene og bruker musikk og eteriske oljer som passer årstiden. Klassen inkluderer litt dynamisk arbeid og/eller kjernestyrke, før vi avslutter restorativt og sikrer en god natts søvn. Kun dropin kr 200,- per gang, vipps eller kontant.

SPESIAL

En 90 minutters klasse der vi henter inspirasjon fra flere yogatradisjoner og fokuserer på ett område i kroppen (for eksempel nakke, eller føtter), en problemstilling (for eksempel fordøyelse, eller søvn) eller et tema (som chakraene, eller aksept). Kun drop in kr 200,- per gang, vipps eller kontant.

Fullmåneyoga 120 minutter

I følge yogatradisjonen skal man ta det ekstra rolig på fullmånedagen. Vi nyter en ekstra myk, stille og jordende yinyogaklasse som gir deg de beste forutsetningene for en god natts søvn. Med beroligende eteriske oljer og øyeputer. Dropin kr 250,- per gang.

Yinyoga kurs 90 minutter

En klasse som passer for alle nivåer, men hvor du vil utvikle deg gjennom kurset. Vi følger årstidene og bruker musikk og eteriske oljer som passer årstiden. Du får kunnskap om årstidens meridianer og øvelser du kan gjøre hjemme. KOMMER.

YOGA FOR NYBEGYNNERE 90 minutter

En klasse som er spesielt for deg som ikke har gjort yoga før, og som ønsker en grundig innføring i pust, avspenning og grunnleggende posisjoner. Du trenger absolutt ikke være myk – jo stivere du er, desto større potensiale har du 🙂 Du får kunnskap om yogaens muligheter og enkle øvelser du kan gjøre hjemme. KOMMER.

Frokostyoga 60 minutter

Den perfekte klassen for deg som ønsker å gjøre unna treningen før jobb. Du får en effektiv yogaklasse med fokus på kjernemuskulatur, skuldre og nakke – på en rolig og trygg måte. En times oppkvikkende yoga avrundes med en sunn frokost du tar med deg. KOMMER.