Klasser

Finn klassen som passer for deg! På Ganesha Yogastudio tilbyr vi dropin og kurs, workshops og privat yoga for deg som vil dykke dypere. Her er en kort beskrivelse av de ulike klassene. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe!

God morgen yinyoga 90 minutter

En klasse som passer for alle nivåer. Vi følger årstidene og bruker musikk og eteriske oljer som passer årstiden. Fordi det er morgen, starter vi ekstra rolig og bygger så opp til en god start på dagen. Dropin kr 200,- per gang, på vipps til #506687 Citrus ernæring og yoga. Påmeldingen er bindende, men du slipper å betale dersom du avmelder deg senest 48 timer før klassen.

Yinyoga dropin 90 minutter

En klasse som passer for alle nivåer. Vi følger årstidene og bruker musikk og eteriske oljer som passer årstiden. Klassen inkluderer litt dynamisk arbeid og/eller kjernestyrke, før vi avslutter restorativt og sikrer en god natts søvn. Dropin kr 200,- per gang, på vipps til #506687 Citrus ernæring og yoga. Påmeldingen er bindende, men du slipper å betale dersom du avmelder deg senest 48 timer før klassen.

SPESIAL

En 90-120 minutters klasse der vi henter inspirasjon fra flere yogatradisjoner og fokuserer på ett område i kroppen (for eksempel nakke, eller føtter), en problemstilling (for eksempel fordøyelse, eller søvn) eller et tema (som chakraene, eller aksept). Dropin kr 200/250,- per gang, på vipps til #506687 Citrus ernæring og yoga. Påmeldingen er bindende, men du slipper å betale dersom du avmelder deg senest 48 timer før klassen.

Fullmåneyoga 120 minutter

I følge yogatradisjonen skal man ta det ekstra rolig på fullmånedagen. Vi nyter en ekstra myk, stille og jordende yinyogaklasse som gir deg de beste forutsetningene for en god natts søvn. Med beroligende eteriske oljer og øyeputer. Dropin kr 250,- per gang, på vipps til #506687 Citrus ernæring og yoga. Påmeldingen er bindende, men du slipper å betale dersom du avmelder deg senest 48 timer før klassen.

hvilende yoga 90 minutter

Hvilende yoga er perfekt for deg som har behov for ro og fred, enten du er stresset, utbrent, har vondter i kroppen eller bare trenger hvile. Vi benytter restorative yogaposisjoner der kroppen støttes som i en kokong, og du kan slappe helt av. Du får hvile fra sanseinntrykk. Vi jobber også med yoga nidra, yogisk søvn – en avspenningsøvelse uten like. Dropin kr 200,- per gang, på vipps til #506687 Citrus ernæring og yoga. Påmeldingen er bindende, men du slipper å betale dersom du avmelder deg senest 48 timer før klassen.